Velkommen til JYDSK RACEKATTE KLUB (JYRAK) - stiftet 1934

Tak til alle medlemmer og udstillere i 2017 for den altid gode stemning I skaber. Vi har nu åbent for tilmelding til årets første udstilling i 2018; Nr. Sundby i januar.

Årets julebrev er sendt ud til alle medlemmer 26. november 2017. Husk at læse det hele :) Det tager kun et minut, men der står vigtig information på bagsiden om betaling; inkl. hvilket beløb du skal betale i kontingent for 2018 :)


Årets JYRAK kalender for 2018 er kommet! Den er som altid gratis og kan hentes på vores udstillinger eller i studiekredsene. Den kan også afhentes gratis hos følgende dyrlæger: Den kan endvidere hentes her: Aalborg Dyrehospital, Bygholm Dyrehospital i Horsens, Odense Dyrehospital, Roslev Dyreklinik, Herning Dyreklinik samt Blaabjerg Dyreklinik i Ikast. Flere kan komme til :) Den kan også bestilles på betalingssiden, hvor man betaler for forsendelsen.Stort til lykke til de nye FIFe World Winners 2017 - JYRAKs medlemmer stod for hele 3 af de nye verdensvindere i Rijswijk :)

 
Vi har trykt Felis Danicas vejledning til jer, som I er velkomne til at sende med jeres killinger hjemmefra. Den koster ikke noget og kan hentes gratis på udstillingerne. Den kan også bestilles på betalingssiden under PR varer - den er ikke gratis at sende, så derfor koster den et symbolsk beløb hvis du bestiller på den måde.
Flere dyrehospitaler på Fyn og i Jylland har den tillige liggende.

SÅ er vi endelig klar med MEDLEMSTILBUD på KATTEGRUS!


Her på siden vil du iøvrigt kunne finde information omkring:
* JYRAKs bestyrelse, studiekredse og medlemskab af JYRAK

* Billeder fra udstillingerne, gode råd omkring udstilling etc.

* Killingeliste

* Opdrætterliste, godkendt katteri, købs- og parringsaftale samt EMS-systemet

* Formularer samt love og regler

* Godkendte FIFe racer
Plantorama sponserer igen grus og kattegræs på vores udstillinger i 2017


Agria er atter sponsor for os i 2017.

Få et godt tilbud på forsikring af din kat som medlem af JYRAK!