JYRAK  |  Udstillinger  |  Killinger til salg  |  Opdræt  |  Medlemsservice  |  Katteracer  |  Betaling til JYRAK  |  Formularer  
  Hjem 
  Du er her: 
 

Hjem
Søg
JYRAK
Udstillinger
Killinger til salg
Opdræt
Medlemsservice
Katteracer
Betaling til JYRAK
Formularer


 
  Medlemsnummer   
  Adgangskode   
     


 
 
Herning 2019

Køb af kattegrus med medlemsrabat

JYRAKs kalender 2019

Kattemagasinet

 Ventetid på stamtavler

Som mange sikkert ved, er der efterhånden en del ventetid på stamtavler alene fordi Post Nord har ændret betingelserne for udbringelse af breve, som undertiden er meget længe om at nå frem.
JYRAK har derfor den 10. december 2016 aftalt med Felis Danicas stambogsfører at fra januar 2017 udsendes JYRAKs stamtavler til stambogspigerne som pakkepost, i håb om at dette vil nedbringe i det mindste den tid stamtavlerne er om at nå fra Felis Danica til vores stambogspiger. JYRAK betaler selv for at få stamtavlerne sendt som pakke. Det vil naturligvis kræve en mindre justering af vores budget for 2017, hvor der skal sættes flere penge af til porto. Fordelen er at pakker normalt leveres fra dag til dag, og hvis ikke de gør så kan de i det mindste spores med et track and trace nummer.
Til generalforsamlingen vil vi gerne have en snak med jer om hvorvidt vi skal øge medlemmernes betaling af porto generelt og sende alle stamtavler som kvikbreve fremover, eller om det skal være et tilvalg man kan købe. (Pt. sendes alle stamtavler ud til opdrætterne som almindeligt brev pga. den hidsige pris på "hurtige" breve).

Her er et eksempelt på hvor lang tid stamtavlerne kan hænge i systemet i øjeblikket - vi synes det er meget længe de befinder sig hos Post Nord, og vi kan godt forstå når medlemmerne kører træt af at vente. Vi håber at i det mindste noget af tiden kan nedbringes næste år med den nye aftale.

4 nov 16 Ansøgning sendt fra opdrætter per e-mail
24 nov 16 Stamtavler underskrevet af Heidi Tværmose
28 nov 16 Stamtavler afsendt af Heidi Tværmose til Linda.
9 dec 16 Linda modtager og videresender, porto 27 kr
12 dec 16 kl 9.00 Stemplet af Postnord
14 dec 16 omdelt til opdrætter

Vi vil selvfølgelig også gerne opfordre til at man i videst muligt omfang benytter sig af elektronisk ansøgning af alt, der skal forbi stambogspigerne, så ens ansøgninger ikke bliver yderligere forsinket af at være måske en hel uge om at nå frem til Linda eller Pia, inden de kan videreformidle den til Felis Danica.