JYRAK  |  Udstillinger  |  Killinger til salg  |  Opdræt  |  Medlemsservice  |  Katteracer  |  Betaling til JYRAK  |  Formularer  
  Hjem 
  Du er her:  JYRAK > Konsulenter > Sygdomskonsulent
 

Bestyrelse
Stambogssekretærer
Stamnavn
Konsulenter
-- 
Konsulenterne
Sygdomskonsulent
Artikler
Studiekredse
Medlemsskab af JYRAK
JYRAKs Love og regler
Medlemsfordele
JYRAK topkatte
Kontakt JYRAK
Spørg bestyrelsen


 
  Medlemsnummer   
  Adgangskode   
     


 
 
Herning 2019

Køb af kattegrus med medlemsrabat

JYRAKs kalender 2019

Kattemagasinet

 Sygdomskonsulent

Hvad kan du bruge sygdomskonsulenten til?
Sygdomskonsulenten er IKKE en erstatning for et besøg hos dyrlægen! Har du en syg kat, bør den naturligvis tilses af en dyrlæge.

Du kan inddrage sygdomskonsulenten, hvis du har generelle spørgsmål eller hvis der er ting, du gerne vil have uddybet. Det kan også være spørgsmål om, hvordan du kommer videre, om arvelighed, karantæne osv.
Eller trænger du simpelthen til at få situationen vendt med en uvildig person, så er sygdomskonsulenten også til rådighed.

Sygdomskonsulenten er IKKE dyrlæge, men står til rådighed med råd og vejledning sammen med din egen dyrlæge, hvis der er behov for det.

Hvordan får du fat i sygdomskonsulenten?
Da jeg har meget varierende arbejdstider, har jeg ikke nogen fast telefontid! Prøv dig frem - jeg kan nemmest træffes på nedenstående tidspunkter:

8-11 eller 17-20 på tlf. 7562 6109
(OBS! ingen mobilnummer!)

Emails er velkomne på formand@jyrak.dk og besvares ved først givne lejlighed. Jeg er at finde på alle JYRAKs udstillinger - spørg efter mig i raffle standen til fordel for Winn Feline Foundation eller kokarde standen, der er altid en der kan pege ud hvor jeg er.

Messenger beskeder ønskes IKKE, kun e-mail / telefon besvares!

Susanne Wehnert
Sygdomskonsulent