JYRAK  |  Udstillinger  |  Killinger til salg  |  Opdræt  |  Medlemsservice  |  Katteracer  |  Betaling til JYRAK  |  Formularer  
  Hjem 
  Du er her:  Udstillinger > Herning 2016
 

Herning 2016
-- 
Dommerfordeling
Tilmelding
Tilmelding JYRAK udstilling
Kommende JYRAK udstillinger
Tidligere udstillinger
Steward
Fremvisninger
Kokardestand
Udstillingskalender
Første gang
Hvad sker der på en udstilling
Gæst på en udstilling
Dyrlægekontrol
Farvebedømmelse / kontrolklasse
Betaling af udstilling
Restance - udstilling
Tilmelding udland
Udstillingsregler (kort)


 
  Medlemsnummer   
  Adgangskode   
     


 
 
Topkatte 2015

NY! Køb af kattegrus - Arion

Info om nye regler vedr. stambogsføring

Kattemagasinet

 



JYRAK udstilling i Herning 2. juli 2016

Kære udstillere

Der er nu lukket for tilmeldinger til udstillingen i Herning d. 7/6.

Sidste frist for til- og framelding var Mandag d. 20/6 kl. 20.00!
Efter sidste frist hæfter man for betaling af udstillingsgebyr for katte, der stadig er tilmeldt jvf. FIFe Show Rules.

Hal: Landsskuepladsen i Herning, Kaj Zartows Vej 19, 7400 Herning
Udstillingsdage: Alle racer én dag

Husk, at denne udstilling på mange måder er en helt speciel oplevelse! Vi er en lille del af et stort dyrskue, og derfor skal man forvente virkeligt mange mennesker, temperaturer efter, hvordan vejret nu end arter sig, hunde og klapvogne - og måske en ko eller to i burrækkerne osv. Man skal altså være lidt kaosrobust, både som kat og menneske ;-)

Nyt om parkering!
Vi kan i år køre helt ind til katteteltet! Torsdag og fredag er der indkørsel ved punkt 20, lørdag ved punkt 13. Katteteltets placering er markeret med gult. Her læsser man af og kører om til punkt 1 og parkerer. Man kan IKKE køre herfra i løbet af dagen! Vi vil have en bil parkeret et andet sted, hvor vi kan køre fra, hvis det skulle blive nødvendigt.
Se kortet her: Parkeringskort

OBS - ny placering!
Vi skal i år IKKE stå i kostald som de tidligere år! Landsskuet har besluttet at flytte os til en anden plads med lidt kort varsel. Vi skal i år stå i et kæmpe telt kun med katte - der er sikker nogen, der bliver glade og andre der vil savne køerne,:) men der er stadig køer (på vej til showring etc) og især heste omkring os - bare ikke inde i teltet. Der bliver knap så langt at gå, omend det jo stadig er en stor plads derude i Herning - vi anbefaler stadig fornuftigt fodtøj, det kunne jo være man gerne ville hen og hilse på køerne og alt det andet alligevel.
Det er måske også for nogen lidt øv - men det skal faktisk ses som et cadeau til kattefolket - omplaceringen handler bl.a. om at udstillingen / fremvisningen faktisk er lidt en publikumsmagnet!


Dette er telttypen, vi skal være i. Det bliver selvfølgelig længere, men det giver en idé om forholdene.
Dette er telttypen, vi skal være i. Det bliver selvfølgelig længere, men det giver en idé om forholdene.
 
Dette er telttypen, vi skal være i. Det bliver selvfølgelig længere, men det giver en idé om forholdene.

Adgangsarmbånd
Man kan maksimalt få ét armbånd pr. tilmeldt kat. Hvis man har flere katte med end mennesker, så skriv til show@jyrak.dk og fortæl os, hvor mange I faktisk skal bruge. Vi vil rigtig gerne bevare Landsskuets tillid til os, så der er ingen grund til at få flere armbånd tilsendt end nødvendigt. Landsskuet sender armbåndene til udstillerne med posten i slutningen af uge 25/starten af uge 26 - Husk at få dem med, vi har ingen ekstra!
Hvis man skal bruge flere armbånd, end man har katte til, skal man selv købe dem på http://landsskuet.dk/pages/webside.asp?articleGuid=185917

Inviterede dommere:
Dorte Kaae, DK - All round
Pia Nyrup, DK - III, IV
John Rudolph, NL - I, I, IV
Eric Reijers, CZ - All round

Dommerelever:
Bobby Funk, D - II


Vaccinationsinfo:
Sidste dato for nyvaccination/revaccination: 17. juni 2016.
Vaccinationen må ikke være mere end ét år gammel, medmindre andet er krystalklart angivet af din dyrlæge.
Er ovennævnte ikke overholdt vil katten blive afvist ved indgangen.
Afvises en kat pga. problemer med vaccinationspapirer, så er det den ene kat - men afvises en kat af andre årsager ved dyrlægen, skal man være opmærksom på, at alle katte fra samme ejer afvises.

Medbring:
Godt humør, gode sko og sportsånd.

Nyttige informationer:



Dyrlægekontrol: Lørdag kl. 7.00 - 08.30; Hav venligst vaccinationsattesterne klar.

Kattene skal være i bur kl. 8.45!

Åbningstider for publikum: 9.00 - 16.30.

Åbningstider for udstillere: 7.00 – 16.30. Dvs. man skal blive til Best In Show er slut, og vi officielt lukker udstillingen.

Hvis man forlader udstillingen i utide, vil man jf. beslutning i Felis Danicas Forretningsudvalg blive idømt 6 måneders udstillingskarantæne.

Udstillerne bedes være opmærksomme på, at bedømmelserne starter kl. 9.00. Har du ændringer til kataloget, så vil sekretariatet gerne have dem tidligst muligt.

Udskiftning af kat.
Ændringer af oplysninger på tilmeldte katte/udskiftning/framelding af katte kan frit ske indtil 20. juni 2016 kl. 20.00.
Efter 20. juni 2016 kl. 20.00 er tilmelding bindende, og man hæfter for betaling.

Ved udskiftning af kat, logger man ind med sit brugernavn og password på www.jyrakudstilling.dk. Her afmelder man den kat, man ikke ønsker tilmeldt længere, og tilmelder en anden af ens katte. Efter tilmeldingsfristen kan der ikke længere ændres i noget.


Specielle ønsker vedr. bur
Som udgangspunkt får du automatisk ét enkeltbur pr. tilmeldt kat, og har du tilmeldt 2 får de 2 enkeltbure, der kan slåes sammen til ét dobbeltbur. Dine katte kommer automatisk til at stå ved siden af hinanden.
Hvis du tilmelder flere end 2 katte, og de kan være i et dobbeltbur (max. 3 katte pr. bur), eller du ønsker din kat alene i dobbeltbur, bedes dette anført i bemærkninger, da det letter ekspeditionen mht. udarbejdelse af burplan og udnyttelse af burparken. Vær opmærksom på, at en kat alene i dobbeltbur koster ekstra. På Herningudstillingen kan vi ikke garantere, at der er plads til katte alene i dobbeltbur!
Oplys venligst på tilmeldingen under bemærkninger, hvis du selv medbringer en Sturdi cage! Har du kun én kat i en dobbelt Sturdi, så er prisen akkurat den samme som én kat i almindeligt dobbeltbur, da det er et spørgsmål om, hvordan vi udnytter pladsen. Har du én kat i en lille Sturdi ("enkelt Sturdi") så betaler du almindeligt udstillingsgebyr for én kat - husk at gøre tydeligt opmærksom på det, hvis du kommer med en "enkelt Sturdi" af hensyn til burplanlægningen!


OBS:
JYRAKs servicetelefon 40 99 95 76 på vores udstillinger er åben fra onsdag kl. 16.00 til lørdag aften i udstillingsweekenden.

Husk venligst:
Indtastede oplysninger på kattene overføres direkte til kataloget, og I er selv ansvarlige for korrekt indtastning.
Husk derfor at kontrollere, at der tastes korrekt ved tilmeldingen, og tjek den automatiske kvittering, der bliver tilsendt pr. mail, BÅDE ved tilmelding og evt. afmelding! Mangler du kvittering, så efterlys den på show@jyrak.dk!

Almindelig info omkring JYRAKs udstillinger:

Der er forudbetaling af udstillingsgebyrer – det gør bl.a indtjek om morgenen meget hurtigere!

Du skal betale senest på datoen for tilmeldingsfristen den 20. juni 2016, lettest med kreditkort på JYRAKs hjemmeside.


Information til annoncører:

Annoncer til kataloget (PDF filer) sendes til mette@jyrak.dk
Deadline for indsendelse; absolut senest torsdag 23. juni 2016 kl. 20.00 - ingen undtagelser. Kataloget er A4, landskab, dvs. liggende.

Stewards
Vi har altid brug for stewarder til at hjælpe dommerne og til at gå med kattene til Best In Show. Mødetid for stewarder er kl. 9.00 om morgenen. Der "aflønnes" med frokost, et udstillingsgebyr samt en foderpose fra Royal Canin.
Send en mail til simone@jyrak.dk

Ildsjæle
Vi tager også gerne imod anden hjælp, bl.a. til at hjælpe i dyrlægekontrollen, dele kataloger ud om morgenen og meget meget andet.

Send en mail til lykke@jyrak.dk
eller ring til Lykke på Tlf.: 22 71 53 69 (SMS modtages ikke).

Vel mødt i Herning - vi glæder os til at se jer igen!

JYRAKs bestyrelse