JYRAK  |  Udstillinger  |  Killinger til salg  |  Opdræt  |  Medlemsservice  |  Katteracer  |  Betaling til JYRAK  |  Formularer  
  Hjem 
  Du er her:  Udstillinger > FÆNGSLET 2018 > Overnatning
 

FÆNGSLET 2018
-- 
Dommerfordeling
Overnatning
Tilmelding
Lørdag aften
Tilmelding JYRAK udstilling
Kommende JYRAK udstillinger
Tidligere udstillinger
Steward
Fremvisninger
Kokardestand
Udstillingskalender
Første gang
Hvad sker der på en udstilling
Gæst på en udstilling
Dyrlægekontrol
Farvebedømmelse / kontrolklasse
Betaling af udstilling
Restance - udstilling
Tilmelding udland
Udstillingsregler (kort)


 
  Medlemsnummer   
  Adgangskode   
     


 
 
NY! Ventetid på stamtavler

Køb af kattegrus med medlemsrabat

Topkatte 2017

Info om nye regler vedr. stambogsføring

Kattemagasinet

Generalforsamling 2018

 Overnatning - FÆNGSLET

Overnatning i forbindelse med FÆNGSLET:


UDSOLGT


Hotel Opus har udsolgt alle værelser, der må være dyr på allerede. Vi henviser til andre i området, som stadig har plads; Scandic er også ganske tæt på FÆNGSLET.

https://da.hotels.com/search.do?resolved-location=CITY%3A1634895%3AUNKNOWN%3AUNKNOWN&f-amid=64&destination-id=1634895&q-destination=Horsens,%20Danmark&q-check-in=2018-06-16&q-check-out=2018-06-17&q-rooms=2&q-room-0-adults=1&q-room-0-children=0&q-room-1-adults=1&q-room-1-children=0

Show hotel: Hotel Opus, Horsens - og der kan endvidere bookes overnatning i fængslets gamle celler hvis man går all in :)Værelser på Hotel Opus kan KUN bookes til show pris på formand@jyrak.dk. Prisen er DKK 690,- for enkelt og 790,- for dobbeltværelse inkl. morgenmad. Som udgangspunkt koster det ikke ekstra for kat på værelset; det forudsætter selvfølgelig at der ikke skal gøres ekstra rent efter afrejse. Tag venligst alt affald med jer, som kan lugte - vi har en container i hallen til et :) Vi beder om at få stillet en støvsuger frem på værelsesgangen - brug den, hvis du er uheldig at tabe grus på gulvet. Der er normalt kun 2 værelser på hotellet, hvor man må have dyr - men der gøres en undtagelse for vores udstillere fordi vi hidtil aldrig har haft problemer med at nogen har efterladt et beskidt værelse :)

Som altid: Husk at efterlade værelset som I ønsker at finde det: Pæne og ryddelige og uden lugtende affald. Tag brugt grus med i hallen, vi har en container til det samme :)