Opdræt

HUSK at benytte Felis Danicas formularer ved diverse ansøgniger !

For at undgå lange ekspeditions-/ventetider på stamtavler, importstamtavler, stamnavne og transfers - skal der forudbetales ved ansøgning om disse.

Stamtavler skal søges på Felis Danicas online system. Hvis der er tale om, at det er kattens første kuld eller parring, så husk at der SKAL vedhæftes tydelig elektronisk kopi af FDs sundhedsattest (ren attest på bagsiden af stamtavlen for kryptochisme, navlebroksamt høreattest på hvide katte), ellers forlænges ekspeditionstiden, indtil disse er indsendt.

Ved importer er det ligeledes vigtigt, at tydelig og letlæselig elektronisk kopi af den originale stamtavle, importrekvisition samt transfer for katte med non-FIFe stamtavle medsendes, da der ikke kan udstedes en FD stamtavle uden disse papirer. Den elektroniske kopi af stamtavlen SKAL mailes til stambogssekretæren, ikke med post :)

Anslåede ventetider - disse forudsætter at alle papirer er iorden når du søger:

1-2 uger på stamtavler, transfer, ændringer
2-3 uger på importer
4-6 uger på stamnavne

Formularer til import og transfer findes under menupunktet: Ansøgningsformularer i øverste linie.

OBS Almindelige sundhedsattester er ikke gældende - Det skal være kopi af bagsiden af stambogen eller en udfyldt attest fra JYRAKs hjemmeside.
Bemærk, at stamtavleansøgninger skal være underskrevet. Der modtages ikke længere ansøgninger via e-mail uden underskrifter - uanset, at man ejer både han- og hunkat!

JYRAK har to stambogssekretærer.

Stambogssekretær for Kategori 3 + 4
email: stambog3-4@jyrak.dk

Stambogssekretær for Kategori 1 + 2
e-mail: stambog1-2@jyrak.dk