JYRAK  |  Udstillinger  |  Killinger til salg  |  Opdræt  |  Medlemsservice  |  Katteracer  |  Betaling til JYRAK  |  Formularer  
  Hjem 
  Du er her:  Udstillinger > Betaling af udstilling
 

Brædstrup januar 2023
Tilmelding JYRAK udstilling
Kommende JYRAK udstillinger
Tidligere udstillinger
Steward
Fremvisninger
Kokardestand
Udstillingskalender
Første gang
Hvad sker der på en udstilling
Gæst på en udstilling
Dyrlægekontrol
Farvebedømmelse / kontrolklasse
Betaling af udstilling
Restance - udstilling
Tilmelding udland
Udstillingsregler (kort)


 
  Medlemsnummer   
  Adgangskode   
     


 
 
Topkatte 2022 tilmelding

Killingekøber medlemsskab

JYRAK Topkatte

Kattemagasinet

 Betaling af udstilling

Her kan du tilmelde On-line til Jyrak´s udstillinger. Tag en udskrift af vejledningen og læs den omhyggeligt. Det vil spare dig og os for en masse besvær.

Hvis alt er gået godt, vil der i løbet af få minutter ligge en kvittering i din mailboks. Kvitteringen er en nøjagtig kopi af din tilmelding, og forudsætter naturligvis, at den e-mail adresse du har påført din tilmelding er korrekt. Hvis du ikke modtager denne kvittering, kan noget være gået galt. Kontakt da straks klubben i sådant tilfælde, eller send en mail til kasserer@jyrak.dk.
Udstillere som ikke er medlem af Jyrak, bedes anvende boksen til Højre, ved at klikke på den klub de er medlem hos. Herefter fremkommer en tilmeldingsformular klar til at udfylde. Tag en udskrift af vejledning for medlemmer af andre klubber. Rigtig god fornøjelse.

Vær opmærksom på, at der kun kan tilmeldes til de udstillinger der kan vælges i formularens øverste højre hjørne i feltet "vælg udstilling".

Eneste forskel på nedenstående tilmeldinger er, at Jyrak medlemmer får en række af felterne, bl. andet navn og adresse udfyldt automatisk, hvilket gerne skulle lette indtastningen.