Overnatning - November udstilling 2022

Overnatning i forbindelse med NOVEMBER udstillingen:Overnatning i forbindelse med november udstillingen 19.-20. november 2022:

Vi anbefaler Milling Park Hotel i Middelfart, tæt på hallen. Vi har ingen aftale med dem, men udstillerne er velkomne, så længe der er ledige værelser. Tidlig booking er altid en god ide :)
Dommere og arbejdsbier er skubbet over på Scandic i Kolding, for at give plads til udstillerne på Milling Hotel. Show middag lørdag kommer også til at finde sted på Scandic i Kolding.

Mht. værelser: Vi kan ikke understrege nok hvor vigtigt det er at I tager ALT lugtende affald med jer! ALT AFFALD - efterlad IKKE poser med brugt grus eller andet på værelset - det kan desværre være det der gør, at vi ikke kan få lov at komme igen på hotellerne!

Så! Husk at efterlade værelset som I ønsker at finde det: Pæne og ryddelige og uden lugtende affald. Tag brugt grus med i hallen, vi har en container til det samme :) Vi beder om at få stillet en støvsuger frem på værelsesgangen - brug den, hvis du er uheldig at tabe grus på gulvet! Hvis der efterlades svineri på værelset skal du forvente at få ekstraregning for rengøring! Gruppepriser for kattefolket forudsætter at det ikke ligner et væltet lokum eller stinker som en stald, når folk checker ud.
Hvis vi erfarer at der er kommet ekstraregning(er) på rengøring, vil vi fremadrettet bede kommende hoteller om IKKE at leje værelser ud til de(n) pågældende gæst(er)!

Mobilhomes og campingvogne: Kontakt altid hallen direkte for at få aftale om hvor man evt. må holde.