JYRAK  |  Udstillinger  |  Killinger til salg  |  Opdræt  |  Medlemsservice  |  Katteracer  |  Betaling til JYRAK  |  Formularer  
  Hjem 
  Du er her:  Udstillinger > Kolding 2022 > Overnatning
 

Kolding 2022
-- 
Overnatning
Tilmelding
Lørdag aften
Tilmelding JYRAK udstilling
Kommende JYRAK udstillinger
Tidligere udstillinger
Steward
Fremvisninger
Kokardestand
Udstillingskalender
Første gang
Hvad sker der på en udstilling
Gæst på en udstilling
Dyrlægekontrol
Farvebedømmelse / kontrolklasse
Betaling af udstilling
Restance - udstilling
Tilmelding udland
Udstillingsregler (kort)


 
  Medlemsnummer   
  Adgangskode   
     


 
 
Køb af kattegrus med medlemsrabat

Top katte 2021 tilmelding

GF 2022 NY!

JYRAK Topkatte

Kattemagasinet

 Overnatning - Kolding

Overnatning i forbindelse med NØRRESUNDBY:


Overnatning i forbindelse med Kolding udstillingen 12.-13. marts 2022:
Der er mulighed for at booke værelser i forbindelse med hallen og det er bare med at komme først med sin booking :) Man kan gå fra værelsesafdelingen til hallen uden at skulle udendørs. Der bookes ved at forudbetale på hjemmesiden, senest 30 dage før, dvs. 12. februar. Herefter skal vi frigive evt. ikke-solgte værelser og der kan derefter KUN bookes direkte ved hotellet. Fra 12. februar er din forudbestilling BINDENDE! Se venligst flyer ->HER<-

Show hotel: Dommere og arbejdsbier bor på Scandic Kolding. Vi har IKKE lavet særaftale til udstillerne denne gang, da vi forventer at de fleste vælger værelserne i hallen.

Mht. værelser: Vi kan ikke understrege nok hvor vigtigt det er at I tager ALT lugtende affald med jer! ALT AFFALD - efterlad IKKE poser med brugt grus eller andet på værelset - det kan desværre være det der gør, at vi ikke kan få lov at komme igen på hotellerne!

Så! Husk at efterlade værelset som I ønsker at finde det: Pæne og ryddelige og uden lugtende affald. Tag brugt grus med i hallen, vi har en container til det samme :) Vi beder om at få stillet en støvsuger frem på værelsesgangen - brug den, hvis du er uheldig at tabe grus på gulvet! Hvis der efterlades svineri på værelset skal du forvente at få ekstraregning for rengøring! Gruppepriser for kattefolket forudsætter at det ikke ligner et væltet lokum eller stinker som en stald, når folk checker ud.
Hvis vi erfarer at der er kommet ekstraregning(er) på rengøring, vil vi fremadrettet bede kommende hoteller om IKKE at leje værelser ud til de(n) pågældende gæst(er)!

Mobilhomes og campingvogne: Kontakt hallen direkte for at få aftale om hvor man evt. må holde.