Kokardestanden

Kokarder, rosetter, sløjfer - kært barn har mange navne!


Alle Best in Show-vindere modtager JYRAKs kokarde, men også katte der "kun" har opnået certifikat eller excellent kan få sig en flot kokarde med hjem!
På alle JYRAKs udtillinger kan du naturligvis købe flotte kokarder, der viser din kats udstillingsresultat. Tine Larsen sørger til alle tider for et velassorteret udvalg af kokarder til enhver pengepung, købt hjem fra England og Tyskland.
I kokardestanden kan du endvidere købe forskellige PR-artikler, f.eks. i øjeblikket forskellige ovale klistermærker, størrelse ca. 7,5 x 13 cm:


"Luk låget" klistermærke til undersiden af toiletlåget

kr. 25,-
Absolut uundværdig i hjem med killinger!
"Jeg skal blive inde"

klistermærke, kr. 25,00
Rosa JYRAK klistermærke,

kr. 25,00Blåt JYRAK klistermærke,

kr. 25,00


 

"Kat i bilen"

klistermærke, kr. 25,00
I Love JYRAK streamer til bilen

, ca. 7,5 x 28 cm; kr. 35,-Sokokebogen er kommet!


"Sokokekatten" er en beretning, skrevet af Grethe Højgaard Jensen, som var med til at få godkendt Sokoken i FIFe.
Det er en historie om Sokokens oprindelse, dens udseende og sind, og om, hvordan Gloria Møldrup hentede de første katte til Danmark fra Sokokeskoven – en tur med forhindringer og fornøjelser.
Siden kom det store arbejde med at starte et opdræt af en helt ny race med de begrænsninger og besværligheder, det giver, når der ikke er ret mange katte til rådighed. Det lykkedes heldigvis, og dermed var grundlaget skabt for at få godkendt racen i FIFe – den første racegodkendelse, som Danmark stod for. Bedømmelsen for anerkendelse fandt sted på en JYRAK-udstilling, og racen blev endeligt anerkendt på FIFe's generalforsamling i 1993.
Dette er en historie, som både får smilet frem og trækker en tåre undervejs.
Bogen er på 48 sider, soft cover, med mange farvebilleder. Du kan købe den i kokardestanden på udstillingerne til kr. 98,- eller bestille den under betalinger til JYRAK og få den tilsendt for kr. 20,- ekstra i forsendelsesomkostninger.Killingemapper

i meget lækker kvalitet, plads til alle kattens papirer, størrelse A4.
Priser: 1 stk. kr. 20,00 / 6 stk. kr. 110,00 / 11 stk. kr. 200,-
Du kan kontakte Tina på tlf. 20409743 eller på mail hvis du har spørgsmål.