JYRAK  |  Udstillinger  |  Killinger til salg  |  Opdræt  |  Medlemsservice  |  Katteracer  |  Betaling til JYRAK  |  Formularer  
  Hjem 
  Du er her:  JYRAK > Konsulenter > Sygdomskonsulent
 

Bliv medlem af JYRAK
Bestyrelse
Stambogssekretærer
Stamnavn
Konsulenter
-- 
Konsulenterne
Sygdomskonsulent
Artikler
Studiekredse
JYRAKs Love og regler
Medlemsfordele
Kontakt JYRAK
Spørg bestyrelsen


 
  Medlemsnummer   
  Adgangskode   
     


 
 
GF 2023 NY!

Topkatte 2022 tilmelding

Killingekøber medlemsskab

JYRAK Topkatte

Kattemagasinet

 Sygdomskonsulent

Hvad kan du bruge sygdomskonsulenten til?
Sygdomskonsulenten er IKKE en erstatning for et besøg hos dyrlægen! Har du en syg kat, bør den naturligvis tilses af en dyrlæge.

Du kan inddrage sygdomskonsulenten, hvis du har generelle spørgsmål eller hvis der er ting, du gerne vil have uddybet. Det kan også være spørgsmål om, hvordan du kommer videre, om arvelighed, karantæne osv.
Eller trænger du simpelthen til at få situationen vendt med en uvildig person, så er sygdomskonsulenten også til rådighed.

Sygdomskonsulenten er IKKE dyrlæge, men står til rådighed med råd og vejledning sammen med din egen dyrlæge, hvis der er behov for det.

Hvordan får du fat i sygdomskonsulenten?
Da jeg har meget varierende arbejdstider, har jeg ikke nogen fast telefontid! Prøv dig frem - jeg kan nemmest træffes på nedenstående tidspunkter:

15-19 på tlf. 7562 6109
(OBS! ingen mobilnummer!)
Messenger beskeder ønskes IKKE, kun e-mail / telefon besvares!

Emails er velkomne på formand@jyrak.dk og besvares ved først givne lejlighed. Jeg er at finde på alle JYRAKs udstillinger - spørg efter mig i sekretariatet eller kokarde standen, der er altid en der kan pege ud hvor jeg er.Susanne Wehnert
Sygdomskonsulent