JYRAK  |  Udstillinger  |  Killinger til salg  |  Opdræt  |  Medlemsservice  |  Katteracer  |  Betaling til JYRAK  |  Formularer  
  Hjem 
  Du er her:  JYRAK > Stambogssekretærer
 

Bliv medlem af JYRAK
Bestyrelse
Stambogssekretærer
Stamnavn
Konsulenter
Studiekredse
JYRAKs Love og regler
Medlemsfordele
Kontakt JYRAK
Spørg bestyrelsen


 
  Medlemsnummer   
  Adgangskode   
     


 
 
GF 2023 NY!

Topkatte 2022 tilmelding

Killingekøber medlemsskab

JYRAK Topkatte

Kattemagasinet

 Stambogssekretærer

Stambogssekretær Kategori I og II

Linda Grøtner Nielsen
Linde Alle 9
6040 Egtved
Tlf. 40 99 95 79
stambog1-2@jyrak.dk


Stambogssekretær Kategori III og IV

Pia Nyrup
Vesterled 3
7800 Skive
- for kat. III og IV.
Tlf.: 40 99 95 78 (SMS modtages ikke!)
stambog3-4@jyrak.dk

Messenger beskeder ønskes IKKE, kun e-mail / telefon besvares!

HUSK at benytte Felis Danicas formularer ved diverse ansøgniger! Du finder dem foroven: Formularer -> Ansøgningsskemaer.

OBS
Der skal forudbetales for alle serviceydelser.
Derudover, hvis der er tale om at det er kattens første kuld eller parring, så husk at der SKAL medsendes:
* kryptorchid/navlebroksattest (skal være bagsiden af stamtavlen)
* høreattest på hvide katte
* chipmærke skal opgives
ellers forlænges ekspeditionstiden indtil disse er indsendt. Vær opmærksom på at ansøgning om stamtavler først anses for modtaget det øjeblik alle nødvendige oplysninger er modtaget og der er betalt forud. Hvis der mangler oplysninger eller betaling, bliver ansøgningen liggende hos stambogssekretæren, og i mellemtiden risikerer man at ansøgningen skifter prisklasse. F.eks. hvis man er for længe om at indsende en attest, som skal med, eller glemmer at betale, så killingerne pludselig er ældre end 3 måneder. Så kommer de i næste prisklasse, som er lidt dyrere. Man har altså selv indflydelse på hvor dyre stamtavlerne bliver.
Hvis én af oplysningerne eller attesterne mangler eller ikke kan fremskaffes, kan der stadig udstedes stamtavle. Men du skal være opmærksom på, at stamtavlerne i så fald vil blive påført avlsforbud, som ikke senere kan ophæves!

Hvis du er i tvivl, så spørg endelig! Spørg hellere en gang for meget end for lidt, vi er her for at hjælpe. Vær opmærksom på, at hvis du har spørgsmål er det ALTID din stambogssekretær i JYRAK, du skal rette henvendelse til. Det er ikke tilladt at hovedklubbernes medlemmer selv retter henvendelse til felis Danicas stambogsfører.

Ved importer er det ligeledes vigtigt at den originale stamtavle, transfer og en importrekvisition medsendes, da der ikke kan udstedes en FD stamtavle uden disse papirer.

Anslåede ventetider:
4-5 uger på stamtavler, transfer, ændringer
6-8 uger på importer
ca. 8 uger på stamnavne

Ting der kan forsinke dine ting:
* Manglende oplysninger / attester, som skal medsendes
* Manglende forudbetaling
* Stambogssekretærer og Felis Danicas stambogsfører er også bare mennesker og holder ferie eller bliver syge nu og da. Af hensyn til deres sikkerhed oplyser vi normalt ikke på hjemmesiden, hvornår de er på ferie og huset står tomt!


Formularer til import og transfer findes under menupunktet: Formularer -> Ansøgningsskemaer i øverste linie.

Bemærk at stamtavle ansøgninger skal være underskrevet. Der modtages ikke ansøgninger via e-mail uden underskrifter - uanset at man ejer både han og hunkat! Derimod kan du, såfremt du ejer begge forældredyr, anvende online ansøgning her på hjemmesiden.